Pomocou týchto 6 účtov dosiahnete finančnú slobodu

Vytvorenie účtov nie je ťažké, ale kľúčové je riadenie. Ak chcete dosiahnúť finančnú slobodu musíme si rozdeliť príjmy podľa potreby. 

Vytvorenie účtov nie je až také ťažké, ako efektívne riadenie účtov. Riadenie účtov si vyžazuje statégiu, aby peniaze neustále rástli a prichádzala finančná sloboda. Riadenie financií je pevným základom pre dlohobý úspech. Tento systém sa nazýva finančné džbány

Pýtate sa prečo finančné džbány? 

Džbán je charakteristický a špecifický pre percento príjmu, ktoré doň vkladáte. Každý džbán je charakteristický pre jednu oblasť, ktorá slúži na finančnú slobodu, šetrenie, vzdelanie, nutnosti, zábava, daranovanie. Presne týchto 6 džbánov vám zaručí úspech. Máte prehľad o tom, čo obsahuje každý finančný džbán? 

1. Finančná sloboda – 10 % z vášho príjmu si vložíte na tento účet. Peniaze si tu postupne vkladajte, ale nevyberajte ich. Istým spôsobom je to dedičstvo pre vašu budúcu generáciu. 

2. Šetrenie – 10 % šetrenia financií na niečo, čo si chcete kúpiť. Za odložené peniaze si môžete kúpiť majetok, zaplatiť svojim deťom štúdium, potešiť rodinných prílušníkov darčekmi. 

3. Vzdelávanie – vzdelávajte sa, rozvíjajte svoj potenciál vďaka 10 % z príjmu. Zúčastňujte sa rôznych odborných konferencií, vzdelávacích seminárov, ktoré vám prinesú bohastvo vo forme vzdelania. 

4. Nutnosti – odložte si 55% na nevyhnutné nutnosti, ako sú lekárske vyšetrenia, nájom, cestovné náklady. 

5. Zábava – určte si 10 % na zábavu a čas pre seba. 

6. Darovanie – pomôžte ľudom a darujte im 5% až 10 %  z platu. 

Neviete aplikovať finančné džbány do svojho života? Bojíte sa rozdeľovať financie? Nedokážete urobiť krok vpred? Prihláste sa na tréning TAJOMSTVO MYSLE BOHATÝCH a odhaľte vašu finančnú slobodu.

 

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy