Dve cesty k finančnej slobode: Makač a bohatý

Makač a bohač začínali rovnakým spôsobom, ale dneš žujú rozdielne životy. Prečo to tak je? 

Všetci máme možnosť začať lepší život. Na každom z nás je, ako vážne zoberieme sny.

Poznáte rozdiel medzi makačom a boháčom? Obaja začínala rovnakým spôsobom, ale žijú rozdielne životy. 

Makač pracuje od rána do večera, ale sa cíti nespokojný so svojím platom. Boháč tiež pracuje, ale dosahuje výsledky iným spôsobom. Má viac peňazí a času pre seba a rodinu. 

Makačovi doslovne pretekajú peniaze medzi prsty. Každý mesiac končí s prádznou peňaženkou. Odkázaný je na ďalšiu výplatu. Boháč hospodári s finaniami rozumne. Užíva si život a zároveň myslí na budúcnosť.

Svet sa mení a rozdiely medzi chudobými a bohatými sa viac prehlbujú. Bohatí zarábajú viac a chudobní poukazujú na rastúce ceny. Tento proces bude stále pokračovať. 

Technológie a internet sú v dnešnom svete dostupné pre každého. 

Bohatstvo každého človeka stojí na troch pilieroch, ako sú kameň myslenia, kameň konania a kameň bohastva. Tieto kameň tvoria vašu stabilitu finančného úspechu. V prípade, že jeden chýba, systém sa môže zrútiť. Dôležité je rozvíjať všetky tri oblasti. 

Chcete vedieť správne investovať? Rozvíjať stabilitu vášho finančného úspehu? Tajomstvo Mysle Bohatých vám prinesie dôležité informácie, praktické rady a odporúčania. 

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy