Chcete vedieť ako odomknúť kľúč k finančnej slobode?

Téma peniaze často vyvoláva rôzne emócie, ktoré vedú k rozporom. Ak sa začne hovoriť o vlastných peniazoch, mnohí sú ticho.

Zamýsľali ste sa niekedy nad otázkami, ako sú Aký má vzťah k peniazom? Čo pre vás znamenajú? Ľudia premýšľajú o peniazoch a niekedy cítia nedostatok. Mnohí sa neustále snažia zlepšiť svoju finančnú siutáciu, ale aj tak sú stále v mínusovom bode.

Niektorí ľudia dokážu zarábať viac a zvyšovať svoje bohatstvo na vyšší level. Finančný úspech nie je len o vonkajšom prostredí, ale aj o vnútornom, kde si nastavíte priority.

Presvedčenia a myšlienky majú vplyv na peniaze a na to, ako sa vám darí. Všetko musíte mať nastavené v svojej hlave. Ak máte program, ktorý je v oblasti nedostatku, budete vždy zápasiť s peniazmi. Presne ako s kompasom, ktorý máte nastavený na nesprávny smer.

Práve tréning Tajomstvo Mysle Bohatých pomáha zmeniť vaše negatívne myšlienky na pozitívne, ktoré vás privedú k úspechu. Naučte sa nové stratégie, ktoré vám pomôžu dosiahnuť finančnú nezávislosť. Váš finančný kompas dokážete upraviť, ak zmeníte svoje presvedčenia o vašom finančnom živote.  

Zistite, ako ste na tom finančne dnes a ako sa môžete posunúť k tomu, po čom túžite. 

Pravdou je, že možno zarábate slusný príjme, ale tesne pred výplatou sa váš účet ocitne v mínuse. Ako je možné, že niektoré majú stále peniaze? Prečo to tak v skutočnosti je? 

Ak ste si teraz povedali, že na tento tréning nemáte peniaze, odkažém vám len jedno PRÁVE PRETO SA MUSÍTE PRIHLÁSIŤ. Ak nezmeníte svoje myslienie a fakty o peniazoch, nikdy sa váš finančný život nezmení k lepšiemu. 

Prihláste sa na TAJOMSTVO MYSLE BOHTÝCH a urobte krok k lepšej finančnej slobode.

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy