ŠPECIÁLNE VYSIELANIE ZDARMA

Ako motivovať a byť motivovaný

Spoznajte motivačné faktory, ktoré dokážu nakopnúť do akcie nielen vás, ale aj ľudí vo vašom okolí

Sledujte špeciálne vysielanie ZDARMA, získajte prístup k zdroju vašej motivácie a buďte vždy o krok vpred.

Vyberte si čas vysielania, ktorý vám najviac vyhovuje

Kto chce hýbať svetom, musí pohnúť najskôr sám sebou.

Sokrates

Motivácia je kľúč, ktorý odomkne dvere k vašej úspešnej budúcnosti

V dnešnom rýchlo sa meniacom svete, nie je jednoduché nájsť vnútornú iskru, ktorá by nás poháňala vpred. Akoby sa nám stále menej chcelo a čoraz rýchlejšie strácame chuť a energiu podávať výkon. Obvzlášť, keď sa veci nevyvíjajú presne podľa plánu. 

Navyše, ak pracujete vo vedúcej funkcii a ste zodpovedný za výsledky celého tímu, môžete nabrať dojem, že vaši ľudia bez vás nič neurobia, musíte všetko kontrolovať a nemôžete sa na nikoho spoľahnúť.

Prekážky a výzvy, ktorým sme nútení v živote čeliť, dokážu v nás často vyvolať pocit frustrácie a zabrzdiť vytúžený progres na dlhú dobu.

Práve v takýchto chvíľach je rozhodujúce poznať svoj zdroj motivácie a sily, vďaka ktorému odstránite všetky bariéry a vykročíte najkratšou cestou k vašim cieľom. 

 

Začnite podávať vytúžené výsledky tým, že sa budete venovať aktivitám, ktoré vám dávajú zmysel a napĺňajú naše vnútro.

Pochopte základné faktory, ktoré vplývajú na vašu vlastnú motiváciu, ako aj na motiváciu ľudí okolo vás.

 

Objavte svoj hnací motor, s ktorým prekonáte akúkoľvek prekážku a výzvu!

Dajte zbohom prokrastinácii, nestíhaniu a množstvu nevybavených povinností, ktoré vás zväzujú a bránia vám dosahovať vytúžené méty.

Naskočte na vlnu pozitívnej motivácie a začnite pracovať s nadšením a plným nasadením namiesto toho, aby ste s odporom vykonávali množstvo nudných úloh.

Spoznajte, čo nakopne do akcie vás samých, aby ste podávali tie najvyššie výkony a dosahovali svoje ciele rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým.

Pochopte základné princípy motivácie u druhých a zmobilizujte do aktivity vašich spolupracovníkov či rodinných príslušníkov.

Zistite, ako ušiť na seba bič, s pomocou ktorého odoženiete všetky výhovorky, čo vám napadnú vždy, keď sa vám extrémne nechce nič robiť.

Prihláste sa ZDARMA na špeciálne vysielanie.
Čas a úsilie, ktoré dnes do seba investujete môže byť rozhodujúcim momentom vášho úspechu.

Vysielaním vás budú sprevádzať:

ANDY WINSON

Mentor, kouč a tréner v oblasti ľudského potenciálu a prosperity

Vybudoval jednu z najuznávanejších značiek v oblasti vzdelávania a osobnostného rozvoja v Čechách a na Slovensku.

Autor transformačných tréningov, prostredníctvom ktorých pomáha ľuďom žiť život, po ktorom túžia.

Dlhé roky pôsobil vo finančníctve a sieťovom marketingu, kde sa mu podarilo so svojím tímom uzavrieť viac ako 65 000 zmlúv a vybudovať najúspešnejšiu pobočku. Nech bola doba akákoľvek, aj v krízových momentoch dokázal nájsť príležitosti a doviesť tím k excelentným výsledkom.

Pomocou stratégií a overeného systému predaja pomohol už viac ako 20 000 obchodníkom zvýšiť úspešnosť svojich predajov.

Je autorom knižného bestselleru „Mysli, Konaj, Zbohatni“ a online programu „Makáč vs. Boháč“ zameraného na efektívne narábanie s peniazmi a zvýšenie finančnej gramotnosti. Je uznávaným priekopníkom Neurolingvistického programovania na Slovensku a jediným licencovaným trénerom NLP New Code.

MARIÁN BIESIK

Podnikateľ a expert v biznis developmente firiem a tímov

Líder v recrutingu na českom a slovenskom trhu vo vzdelávaní tímov, ktorých učí novodobé trendy budovania sietí podľa najmodernejších stratégií.

Ako jediný na Slovensku je držiteľom exkluzívnej švajčiarskej licencie STRUCTOGRAM, na školenie výnimočnej techniky komunikácie, sebapoznania a poznania iných. 

Počas svojej viac ako 27-ročnej praxe prešiel rôznymi pozíciami. Od obchodného zástupcu, manažéra, cez riaditeľa obchodu až po projektového manažéra, riadenia či budovania tímov podnikateľského plánovania a time manažmentu.

Dnes pomáha firmám a lídrom na Slovensku aj v zahraničí objavovať nové spôsoby, ako vo svojich tímoch nájsť pravý potenciál, zlepšovať výsledky a uvedomiť si, ktoré zručnosti sa oplatí rozvíjať, aby boli magnetom pre šikovných ľudí, ktorých si udržia natrvalo.

Školí najmodernejšie systémy lídrovstva, ktoré umožňujú ľahšie vedenie, motivovanie a nábor nových ľudí do tímu. 

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy