ŠPECIÁLNE VYSIELANIE

Líder novej generácie

Čo robia úspešní lídri inak a čo musíte dnes urobiť, aby ste uspeli aj vy?

Sledujte špeciálne vysielanie ZDARMA a zistite, ako získať do tímu šikovných a ambicióznych ľudí a ako ich viesť k dosiahnutiu výnimočných výsledkov.

Vyberte si čas vysielania, ktorý vám najviac vyhovuje.

„Líder je človek, ktorý vás zavedie tam, kam by ste sa sami neodvážili ísť.“

Doba sa rapídne mení a s ňou aj biznis, systém práce a vedenia tímov.

Aby ste získali ambicióznych ľudí do tímu, už nestačí mať skvelý produkt a atraktívny odmeňovací systém.

Aby ste pritiahli tých správnych hráčov a zároveň ich dokázali udržať, musíte byť pre nich inšpiráciou a vzorom. Len tak sa dokážu nadchnúť pre vašu myšlienku a budú vás nasledovať za každých okolností.

Pýtate sa, ako mať tú správnu charizmu a vyžarovanie, aby ste dokázali ostatných nadchnúť a spoločne dosahovali stanovené ciele?

Vodcovské schopnosti sa ukrývajú v každom človeku a pokiaľ sa rozhodnete ich systematicky rozvíjať, stanete sa aj vy magnetom na správnych ľudí a príležitosti.

Skutočné lídrovstvo totižto nie je o talente, ale o ochote napredovať a neustále rozvíjať svoje zručnosti podľa toho, čo si doba aktuálne vyžaduje. 

A to všetko sa dokážete naučiť, stačí len poznať tie správne postupy a stratégie.

Staňte sa lídrom novej generácie, ktorý dokáže flexibilne reagovať na neustále sa meniace podmenky dnešnej doby a dostatočne motivovať a viesť ľudí k naplneniu veľkých vízii a cieľov.

Spoznajte najmodernejšie stratégie, ktoré viete uplatniť vo vašich tímoch tak, aby ste dokázali vyrásť a uspieť práve v tomto období.

Objavte, v čom je ukryté tajomstvo vedenia úspešného tímu a dlhodobo dosahujte výnimočné výsledky.

Zistite, prečo mnoho lídrov v dnešnej dobe stráca motiváciu, čoho sa najviac obávajú a prečo prichádzajú o ľudí z tímu.

Nadobudnite unikátne zručnosti, ktoré by mal ovládať každý líder, pokiaľ chce uspieť na dnešnom trhu.

Prihláste sa ZDARMA na špeciálne vysielanie a získajte unikátne know-how od profesionálov na budovanie tímov a úspešných biznisov.

Vysielaním vás budú sprevádzať:

ANDY WINSON

Mentor, kouč a tréner v oblasti ľudského potenciálu a prosperity

Vybudoval jednu z najuznávanejších značiek v oblasti vzdelávania a osobnostného rozvoja v Čechách a na Slovensku.

Autor transformačných tréningov, prostredníctvom ktorých pomáha ľuďom žiť život, po ktorom túžia.

Dlhé roky pôsobil vo finančníctve a sieťovom marketingu, kde sa mu podarilo so svojím tímom uzavrieť viac ako 65 000 zmlúv a vybudovať najúspešnejšiu pobočku. Nech bola doba akákoľvek, aj v krízových momentoch dokázal nájsť príležitosti a doviesť tím k excelentným výsledkom.

Pomocou stratégií a overeného systému predaja pomohol už viac ako 20 000 obchodníkom zvýšiť úspešnosť svojich predajov.

Je autorom knižného bestselleru „Mysli, Konaj, Zbohatni“ a online programu „Makáč vs. Boháč“ zameraného na efektívne narábanie s peniazmi a zvýšenie finančnej gramotnosti. Je uznávaným priekopníkom Neurolingvistického programovania na Slovensku a jediným licencovaným trénerom NLP New Code.

MARIÁN BIESIK

Podnikateľ a expert v biznis developmente firiem a tímov

Líder v recrutingu na českom a slovenskom trhu vo vzdelávaní tímov, ktorých učí novodobé trendy budovania sietí podľa najmodernejších stratégií.

Ako jediný na Slovensku je držiteľom exkluzívnej švajčiarskej licencie STRUCTOGRAM, na školenie výnimočnej techniky komunikácie, sebapoznania a poznania iných. 

Počas svojej viac ako 27-ročnej praxe prešiel rôznymi pozíciami. Od obchodného zástupcu, manažéra, cez riaditeľa obchodu až po projektového manažéra, riadenia či budovania tímov podnikateľského plánovania a time manažmentu.

Dnes pomáha firmám a lídrom na Slovensku aj v zahraničí objavovať nové spôsoby, ako vo svojich tímoch nájsť pravý potenciál, zlepšovať výsledky a uvedomiť si, ktoré zručnosti sa oplatí rozvíjať, aby boli magnetom pre šikovných ľudí, ktorých si udržia natrvalo.

Školí najmodernejšie systémy lídrovstva, ktoré umožňujú ľahšie vedenie, motivovanie a nábor nových ľudí do tímu. 

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy