Láska je energia, s ktorou dokážete všetko!

Váš vzťah plný energie, vášne a lásky

Objavte zdroj energie, s ktorým opäť prebudíte vášeň, porozumenie a vzájomný rešpekt!

26. 2. 2022

Láska je ako oheň, ak nemá palivo, vyhasne.

Mať ideálny vzťah, v ktorom všetko klape ako švajčiarske hodinky je túžbou mnohých. Rozvodovosť každým rokom narastá, hádky a konflikty bývajú aj v dobre zabehnutých partnerstvách takmer na každodennom poriadku. Podaktorí už dokonca prestali veriť na lásku a radšej kráčajú životom sami, ako opäť prežívať peklo a liečiť si zlomené srdce.

Prečo sú šťastné, harmonické a naplnené partnerstvá v dnešných časoch tak vzácne a zriedkavé? Kam sa podelo vzájomné porozumenie, rešpekt, láskavosť, odpustenie, ochota pracovať na sebe a spoločne rásť? Keď to vo vzťahu začne bolieť, radšej utečieme a hľadáme šťastie niekde inde. Alebo potlačíme svoje potreby do úzadia s myšlienkou: „Veď to môže byť aj horšie.“ A v tichosti radšej strpíme to, čo nám nie je po vôli.

Ako dlho to ešte dokážete takto tiahnuť?

Zažívate často ten pocit, že už ďalej nevládzete a potrebujete zmenu?

Zvládli to už mnohí pred vami, dokážete to aj vy! Poďte na to! Odhaľte tajomstvo, ako rozprúdiť svoju energiu a zažívať 10x vášnivejší vzťah!

Deň, počas ktorého objavíte zdroj nevyčerpateľnej energie prichádza o:

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd

Nechajte váš vzťah opäť rozkvitnúť

Možno ste vo vzťahu celé roky a možno práve zažívate vzrušenie a zamilovanosť s novým partnerom. Bez ohľadu na to, v akej fáze vzťahu sa nachádzate alebo či si partnera ešte len hľadáte, pamätajte na 1 zásadnú vec.

Každý vzťah potrebuje pravidelnú starostlivosť. Je to ako kvetina, ktorú keď prestanete zalievať, zvädne.

A tak je to vo vzťahu. Keď mu nevenujete dostatok pozornosti, stačí málo a vytratí sa z neho porozumenie, pohoda a vy časom žijete už len so spolubývajúcim alebo spolubývajúcou.

Večery trávite pri telke a celková partnerská nepohoda sa začína prejavovať na vašom zdraví a telesnej váhe.

Nemáte energiu na nič, nechce sa vám o seba starať a ani tie tepláky prezliecť za niečo viac sexy :).

Dajte vášmu vzťahu ešte šancu! Niekedy stačí urobiť malý krok, zmeniť zaužívané zlozvyky a váš život a s ním aj váš vzťah dokáže nabrať úplne nový smer!

Prevezmite kontrolu nad svojím životom a zažívajte 10x viac vášne a energie

Rozdúchajte svoj vnútorný oheň. Zažívajte nadšenie, radosť a príval energie! Zbavte sa všetkého čo vás limituje, brzdí a nedovolí vám žiť naplno každú jednu sekundu vášho života.

Staňte sa tou najlepšou verziou seba samého a strhnite svojho partnera k zažívaniu vášnivých momentov, tak ako na začiatku vášho vzťahu. 

Každý deň vášho života môže byť výnimočný, jedinečný, plný energie a vášne!

Vaše výsledky hovoria za všetko! Takto to vnímajú tí, čo to zažili:

Odkaz od Andyho:

„To, že sa často cítite vyčerpaný, frustrovaný, bez energie a vo vašom vzťahu to škrípe, alebo žiaden nemáte, je dôsledkom vašich doterajších rozhodnutí. Počas mojich coachingov, som neraz pomohol zachrániť vzťah, ktorý na prvý pohľad vyzeral beznádejne. Zapáliť iskru energie a vášne sa dá vždy. Prezradím vám ako na to! Na tréningu vám predám svoje viac ako dvadsaťročné skúsenosti v tejto oblasti. Dokážem vás nakopnúť k trvalej zmene!“

Čo tak vzájomne sa obdarovať niečím, čo do vášho vzťahu prinesie opäť porozumenie a prebudí stratenú vášeň?

Získajte 2 vstupenky na unikátny tréning 10XEnergy vo VALENTÍNSKEJ AKCII a k tomu doživotný prístup k špeciálnemu 5-hodinovému online tréningu Rozžhav Svoj Vzťah ZDARMA.

10x Žhavejší vzťah

Láskyplný balíček
594
167
  • 2x GOLD vstupenka na tréning 10x Energy Virtual
  • Doživotný prístup k online tréningu Rozžhav Svoj Vzťah v hodnote 428 € ZDARMA
  • 2x elektronický tréningový manuál v hodnote 47 €
  • Transformačné aktivity
  • 2x elektronický certifikát o absolvovaní tréningu

ROZŽHAV SVOJ VZŤAH

Láskyplný balíček pre všetkých, ktorých vzťah zovšednel a chcú doň nechať opäť vstúpiť vášeň v plnej svojej kráse

Celková hodnota: 428 Eur

DNES ZDARMA ako súčasť valentínskeho balíčka

Niekedy stačí urobiť malé kroky na to, aby sa udiali veľké zmeny.

Tréning bude prebiehať virtuálne. Nemusíte nikam cestovať. Transformáciu tela aj mysle zažijete priamo v pohodlí svojho domova. Do tréningu sa budete môcť aktívne zapájať, prispievať svojimi AHA momentmi a pýtať sa otázky či zdieľať uvedomenia.

Zapáľte svoju iskru, rozdúchajte oheň vášne a žiarte jasnejšie ako slnko!

10x PREČO stojí za to stať sa zdrojom nekonečnej energie a lásky

Tréningom vás bude sprevádzať Andy Winson

Mentor a kouč v oblasti ľudského potenciálu a prosperity.

Vybudoval jednu z najuznávanejších značiek v oblasti vzdelávania a osobnostného rozvoja v Česku a na Slovensku. Autor transformačných tréningov, prostredníctvom ktorých pomáha ľuďom žiť život, po ktorom túžia. Autor knižného bestselleru „Mysli, Konaj, Zbohatni“ a online programu „Makač vs Boháč“ zameraného na efektívne narábanie s peniazmi a zvýšenie finančnej gramotnosti.

Je uznávaným priekopníkom Neurolingvistického programovania na Slovensku a jediným licencovaným trénerom NLP New Code. Pod jeho vedením dosahujú excelentné výsledky ľudia z najrôznejších spoločenských oblastí. Muž, ktorý dokazuje, že „Limity máme len vo svojej mysli“ a „Všetko je v nás.“

Potrebujete viac informácií? Opýtajte sa nás

Na tréning vám dávam neobvyklú, 100% záruku vrátenia peňazí

V prípade, že tréning absolvujete a na mieste po skončení tréningu mi poviete, že vám nepomohol, že vám nič nedal a budete naďalej presvedčený, že sa váš život nezmení, vrátim vám všetky peniaze. Som si 100% istý tým, že to, čo zažijete, zmení váš život. Preto si dovoľujem dať na môj tréning úplnú záruku vrátenia peňazí.

Máte moje slovo. Bude to nezabudnuteľný zážitok, tréning plný emócií, prekonávania vlastných limitov a hľadania potenciálu, o ktorom ste ani netušili, že vo vás drieme. Teším sa na vás.
Shopping Basket